PMFU in media romaneasca

on 1:32 AM comments (0)

Sambata, 18 aprilie, de la ora 18:00 (si in reluare Luni la 00:00) la City FM in cadrul emisiunii IT Republic se vorbeste despre Moldova, cenzura si revolutia Twitter. Mi-a facut placere sa dau si eu un interviu despre cele intamplate si ce rol a avut internetul si acest blog in toata povestea.

Promo emisiune:


Puteti asculta emisiunea live pe net sambata la 18:00 la adresa:
http://cityfm.mediasat.ro:8000/cityfm_128 (Add Url in Winamp)

Multumiri realizatorilor emisiunii Catalin si Carmen

Comunitatea Internationala ia Atitudine!

on 7:45 PM comments (0)

VINE MAREA REVOLUTIE !!!!! + english translation

on 5:30 PM comments (28)

VINE MAREA REVOLUTIE !!!!!
Vineri 10 aprilie 2009 ora 10:00 REVOLUTIE FRATILOR !!! O nouà datà in
istoria noastrà! Toatà Republica la Chisinàu în Piata Marii Adunàri Nationale (#PMAN) cu flori in maini!!!! Jos comunistii pentru un viitor mai bun! Fara Violenta! Transmite mesajul mai departe! Anuntà prietenii pàrintii si pe toti care ii cunosti!!! HAI FRATILOR!
A SOSIT CEASUL!

VENITI CU FLORI IN MAINI!!!!!!!!! Noi NU suntem huligani! Noi NU suntem vandali!!!

Protestam cu flori in maini! Degeaba infiltrati agitatori! Degeaba incercati sa ne manipulati! Florile sunt armele noastre! REVOLUTIA FLORILOR!

______________________________________________________________________
flowers moldova moldova flowers

ENGLISH TRANSLATION:

THE REAL REVOLUTION IS COMMING!

Friday 10th of April 2009 REVOLUTION BROTHERS!!! A new date marked in our history! The whole country in Chisinau in PMAN (Piata Marii Adunari Nationale sqare) with flowers in our hands! Down with the Communism Regime for a better future! Without violence! Send this message forward! Announce your friends, parents and everybody you know!!! Come on Brothers!
The Time Has Come!

COME WITH FLOWERS IN YOUR HANDS! YOU TRY TO INFILTRATE US IN VAIN! YOU TRY TO MANIPULATE US IN VAIN! FLOWERS ARE OUR WEAPONS! THE FLOWER REVOLUTION!


India liberated itself by NONVIOLENT protests! In the USA segregation was abolished in the same way! Moldova can do that too!

Tinerii Arestati in Chisinau

on 5:09 PM comments (2)

Ce face politia si securitatea din moldova:


english translation: http://shorttext.com/12wdoi8v


english translation: http://shorttext.com/zyt75k9


flowers moldova moldova flowers

Provocatori din multime filmati!

on 5:03 PM comments (1)

In multime si de asemenea in spatele cordonului de politie
flowers moldova moldova flowers

LA MINUTUL 6 sunt filmati de aproape!



Inca un securist pe youtube (cel cu tricolor la gat si banderola alba) antrenat in manipulare ce frumos vorbeste el si cum schimba el subiectul dragul de el:

Politisti Moldoveni sparg betoane pentru agitatori

on 3:44 PM comments (1)

Politisti filmati in cursul zilei de ieri spargand un gard de beton pentru a forma pietre de aruncat probabil pentru agitatorii infiltrati printre protestatari. Inca o dovada a instigarii la violenta de catre agenti in civil si a incercarii de murdarire a unui protest pasnic
flowers moldova moldova flowers

ATENTIE NU VA LASATI PROVOCATI DE AGITATORII COMUNISTI SI POLITISTII IN CIVIL INFILTRATI PRINTRE VOI!

Protestele au inceput si in alte orase

on 12:37 AM comments (2)

Ungheni:

se scandeaza "comunistii la gunoi"
flowers moldova moldova flowers







Balti:

se striga "libertate":





Telenesti:
revolutionarii striga: "rusine sa va fie"





Daca aveti filmari si din alte orase va rog dati un comment ca sa le pun aici

Ce inseamna PMAN si #pman (ca sa nu mai existe dubii)

on 9:49 PM comments (3)

Multi intreaba de la ce vine PMAN? Pman vine de la Piata Marii Adunari Nationale, locul unde a inceput si continua Revolutia Anti Comunista din Moldova supranumita si Revolutia Tinerilor.
flowers moldova moldova flowers
Tag-ul #pman a fost folosit pe site-ul social Twitter, pe Flikr si multe alte site-uri pentru a marca discutii sau poze legate de acest eveniment.

Acest fenomen a luat asa o mare amploare incat in cursul zilei de azi 7.04 mai toate televiziunile au dat Breaking News avand ca sursa chiar comment-urile userilor de pe Twitter ce foloseau acest tag deoarece foarte multi dintre revolutionari postau comentarii live de la fata locului folosind telefonul mobil.

Ultima Ora!

on 5:26 PM comments (9)

APEL LA NONVIOLENTA! Nu distrugeti tara voastra. Totul este al vostru. Revolutie PASNICA! Nu dati motiv ca armata sa traga!

flowers moldova moldova flowers
- Revolutionarii si-au dat intalnire maine dimineata la ora 10 in aceeasi piata pentru a continua protestele. "Maine in PMAN la ora 10 sa strigam FARA VIOLENTA! #pman #chisinau #moldova"
- in Piata Mariii Adunari Nationale treburile se linistesc incet incet.
- maine 8.04 se anunta o intalnire la Consiliul European pe tema evenimentelor din Moldova, se asteapta insfarsit o pozitie oficiala, azi toata ziua aparand doar declaratii personale de la diversi oficiali
- tinerii din PMAN au impartit flori politistilor ce pazeau palatul parlamentului si au fost acceptate cu zambete de catre acestia.
- Toti bucurestenii sunt chemati la Universitate la ora 21:20 mitingul de sustinere a fratilor basarabeni este in plina desfasurare.
- Presedintele Rusiei cere o rezolvare pasnica conform HotNews: "Medvedev a cerut o rezolvare rapida si pasnica, astfel incit ordinea publica sa fie respectata", a transmis biroul de presa al Kremlinului.
- Declaratie a unui colonel de politie data unui reporter Radio Vocea Basarabiei inainte ca parlamentul si presedentia sa fie ocupata de revolutionari : "Daca protestatarii vor ataca institutiile noi ne vom retrage" reporterul afirma ca acesta era planul de la inceput dar nu cunoaste motivele pentru care acesta era planul de urmat pentru politie.
- Radio Vocea Basarabiei: "opozitia vrea sa acapareze protestul spontan al tinerilor"
- Radio Vocea Basarabiei il citeaza pe Vladimir Voronin: "Liderii partidelor care au pierdut vor sa acapareze puterea prin forta" acestia "au pus la care un puci" acestia nu respecta vointa poporului exprimata prin vot democratic a mai spus Voronin in limba rusa.
- Radio Vocea Basarabiei: "Pe palatul presedentiei scrie cu litere imense BASARABIA PAMANT ROMANESC!"
- Radio Vocea Basarabiei anunta o prezenta de 50-60.000 de oameni in fata parlamentului Moldovean astazi in Chisinau
- Revolutionarii striga: "DEMISIA!!!!"
- Revolutionarii striga: "Azi in Chisinau maine in toata tara"
- Radio Vocea Basarabiei anunta ca tot ce se intampla in Chisinau este legal corect si conform drepturilor omului, totul pasnic si ca cea mai buna solutia ar fi demisia lui Voronin pana se refac alegerile. Acestia asigura ascultatorii ca toata elita culturala a tarii se afla in PMAN si ce se intampla la Chisinau este o REVOLUTIE care a redobandit mandria natiunii. Anunta ca la vama Sculeni studentii basarabeni sunt opriti ilegal sa se intoarca acasa si fac apel la vamesi sa le acorde dreptul la libera circulatie si sa ii lase sa se intoarca acasa de asemenea ei invita toti basarabenii sa se alature protestului pasnic din Chisinau.
- in Bucuresti se striga "jos comunistii!" si "libertate!" si sunt afisate pancarde cu "Suntem alaturi de Basarabia!"
- In Bucuresti flutura zeci de steaguri in semn de solidaritate cu fratii de peste Prut. Sute de romani au iesit in Piata Universitatii din Bucuresti. In zeci de alte orase se desfasoara actiunu similare.
- Radio Vocea Basarabiei - add url in winamp pentru a asculta live: http://87.248.162.116:8000/listen.pls
- in tot acest timp pe televiziunea nationala moldoveana se transmite un concert de vioara
- peste 200 de persoane ranite conform BASA-press
- spicuire din discursul lui Voronin in limba RUSA: "tentativa de lovitura de stat" acuza Voronin.
- in piata adunarii cerebrale se rostesc discursuri pro europene
- un jurnalist de la Postul National de televiziune moldova 1 a fost agresat (postul este controlat de conducerea comunista inca in functie)
- se face apel la calm si non violenta pentru a nu se distruge bunurile ce de fapt apartin tuturor, nu a comunistilor.
- Revolutionarii striga numele primarului general al Chisinaului Dorin Chirtoacă. Probabil n cautarea unui lider care sa ii organizeze. Multimea striga "Chirtoacă!!"
- Drumurile catre Chisinau sunt blocate. SE FACE APEL CA OAMENII SA IASA IN STRADA IN TOATA MOLDOVA!
- Revolutionarii striga JOS COMUNISMUL si fac un apel la organizare pentru urmatoarele zile de la tribuna improvizata din fata parlamentului.
- Revolutionarii incep sa se organizeze in PMAN ( PIATA MARII ADUNARI NATIONALE )
- REVOLUTIONARII DIN PMAN SPUN: "Nu avem nevoie de guvern, nu avem nevoie de parlament, nu avem nevoie de presedentie, Presedentia este la BUCURESTI" Multimea cere unirea cu Romania si striga: "JOS HOTARUL DE LA PRUT"
- numeroase forte de politie ajung sint aduse in Chisinau acestia nu poarta arme de foc, sunt neinarmati (conform Moldova News)
- Moldova's Twitter Revolution articol pe site-ul Foreign Policy
- se asteapta declaratia de presa a lui Vladimir Voronin la ora 19:30
- revolutionarii nu au ajuns inca la televiziunea nationala
- nu se stie unde este Voronin (se presupune ca se ascunde la o vila secreta)
- Revolutia de la Chisinau in poze pe site-ul BBC
- APEL: Sa se iasa in strada in toate orasele. Moldoveni FITI UNITI!! Cei ce sunt in Chisinau se indreapta spre TELEVIZIUNEA NATIONALA.
- televiziunile independente inca nu se receptionaza, telefonia este inca bruiata in mare parte la fel si internetul
- revolutionarii nu sunt inca organizati de aceea exista aceste violente si dezorganizare, opozitia nu are curaj sa se implice
- la ora 19 (ora frantei) este programat un miting de sustinere a revolutiei tinerilor in fata Ambasadei Moldovei din Paris
- a inceput revolta si in Causeni Balti si Cahul, oamenii au iesit in strada si acolo
- pe moldova 1 se arata numai incendieri si violente din partea revolutionarilor fara nici un comentariu probabil pentru a putea justifica atacul in forta pentru a opri revolta populara. (televiziunea nationala este controlata de comunisti)
- Revolutionarii peaca din PMAN (piata marii adunari nationale) si se indreapta spre televiziunea nationala, acestia presupunand ca Voronin se va gasi acolo pentru discursul anuntat la 19:30
- pe moldova 1 se subliniaza distrugeri si violenta
- pe Moldova 1 jurnalul este in limba Rusa
- Rusia Acuza Romania si SUA: Seful comisiei Dumei de stat pentru relatii cu CSI, Aleksei Ostrovski declara pentru INTERFAX: In Moldova sint implicate serviciile secrete occidentale si anumite forte din Romania. "Ei vor sa influenteaza asurpa acestei pozitii, sa o schimbe si sa atraga tara in structurile euroatlantice. Un ajutor important este acordat de anumite forte din Romania, care vrea sa inghita Moldova pentru a crea un nou stat in aceasta regiune"
daca ma poate ajuta cineva cu traducere mai detaliata: http://www.interfax.ru/politics/txt.asp?id=72943
- grupuri de tineri ce vor sa se alature protestului sunt opriti la periferia Chisinaului de catre fortele de ordine
- conform unimedia.info opozitia de la chisinau s-a inteses cu comunistii sa vina si sa calmeze revolutionarii
- spitalele au fost anuntate sa se pregateasca pentru victime
- au inceput arestarile la Chisinau reclama protesatatarii
- vamesii ce nu lasa studentii moldoveni sa se intoarca in tara motiveaza aceasta prin faptul ca nu merg calculatoarele, liderul lor a fost eliberat, alte autocare cu studenti moldoveni ce studiaza in romania se indreapta spre vama Sculeni. Toti declara ca nu vor renunta pana nu vor fi lasati sa mearga la Chisinau.
-din pacate se devasteaza parlamentul, Dan Nitescu corespondent antena 3 relateaza ca monitoare zboare de pe geamurile parlamentului, de asemenea el declara ca politia a predat pasnic cladirea parlamentului in timp ce multimea striga POLITIA E CU NOI! Manifestantii devasteaza cladirea parlamentului si pleaca cu obiecte dinauntru: calculatoare monitoare mobilier.
- Liderii Opozitiei de la Chisinau negociaza la Guvern cu seful executivului si Partidul Comunist. Ambasadorii SUA si UE sint prezenti. (nu se stie unde este Voronin)
- Televiziunea este a poporului! Mesajul de pace trebuie sa ajunga la toti moldovenii!!!!!
- angajatii Tele Radio Moldova este pazit de forte de ordine si angajatii au fost trimis acasa (se asteapta preluarea mediei de stat de catre revolutionari)
- Site-ul Unimedia s-a mutat pe un server din strainatate si este din nou online la adresa www.unimedia.info poze noi aici
- politia spune ca nu mai intervine doar daca se vor distruge cladiri
- reporter roman ranit
- Romania prin Ministerul Afacerilor Externe face apel la NON VIOLENTA si atrage atentia la resprectarea drepturilor omului:
"MAE atrage atentia ca violentele impotriva institutiilor statului nu pot fi acceptate si subliniaza ca este foarte importanta respectarea drepturilor inalienabile de intrunire libera si de manifestare pasnica a cetatenilor".

- Voronin negociaza cu liderii opozitiei pentru oprirea protestelor
- Se pregateste preluarea Televiziunii Nationale Moldova 1, potrivit deutsche welle grupuri de revolutionari se indreapta spre sediul televiziunii
- o ofensiva armata va urma in aceasta seara spune Deutsche Welle in editia online
- Javier Solana, seful politicii externe al uniunii europene cheama la oprirea violentelor:

"I am very concerned over the situation in Chisinau,"
"I call on all sides to refrain from violence and provocation. Violence against government buildings is unacceptable. Equally important is the respect for the inalienable right of assembly of peaceful demonstrators," sursa: eubusiness.com

- Rusia se declara ingrijorata de situatia din Moldova conform Reuters
"We are following the situation with concern,"

- Pe TV MOLDOVA 1 se prezinta un documentar despre Grigore Vieru

Declaratii Vladimir Voronin

on 5:23 PM comments (1)



- Aceasta operatiune este bine gandita si bine organizata
- E clar ca acestia vor varsare de sange
- Multumiri foarte mari pentru alegeatorii care ne-au votat
- Fac un apel catre toti cei care participa si care sint ingrijorati de ce se intimpla in Chisinau
- Asa sunt treburile alegerilor, cei care castiga alegerile trebuie sa-si asume responsabilitatea pentru toata societatea
- TRrebuie sa ne ducem cu un apel fata de cetatenii tarii noastre. Eu am pregatit un apel foarte frumos, foarte calm fata de cetatenii nostrii, cu multumiri
- Trebuie si un alt apel catre cei care sunt ingrijorati de ceea ce se intampla in Chisinau
- Noi nu putem sa facem concluziile definitive in domeniul ceea ce inseamna aceasta
- Multe lucruri sunt intelese in interesul cui si cu ajutorul cui aceste lucruri se intampla
- De fraudarea alegerilor s-a vorbit cu o luna in urma
- Un patriot nu poate sa-si permita sa faca asa ceva, acte de vandalism
- Personal am trecut prin aceste lucruri in 1989 si in mod sincer am crezut ca o sa depasesc aceste mnomente in mandatul meu de presedinte
flowers moldova moldova flowers

Reportaj Mir TV (rusa)

on 5:20 PM comments (0)


flowers moldova moldova flowers

Stiri noi

on 3:19 PM comments (0)

TREBUIE PRELUATA TELEVIZIUNEA NATIONALA!!!! TOTI MOLDOVENII TREBUIE SA AFLE ADEVARUL! OPRITI MANIPULAREA! JOS COMUNISMUL!
flowers moldova moldova flowers
- Zvonul ca Voronin pregateste o riposta armata pare si mai plauzibil avand in vedere declaratiile facute, analistii politici din romania presupun ca va urma in aceasta seara.
- Voronin la Moldova 1: "in interesul cui se petrec aceste lucruri" "in interesul celor care au plamadit din timp" "aceste lucruri trebuia in opinia cuiva sa urmeze dupa alegeri" "noi ce suntem la guvernare si in fruntea republici moldova am vrut sa fie alegeri democrate" "acestia nu au grija pt tara si nu sunt patrioti ci fac acte de vandalism" "scopul lor principal e sa faca varsare de sange" "aceasta actiune este bine plamadita si bine platita" "eu personal o sa trec bine peste aceste evenimente si o sa fie bine" "aici a intervenit alta forta asta este foarte clar"
- ATENTIE!!!!!! se incearca prezentarea tinerilor revolutionari ca niste salbatici violenti bine organizati pentru a putea justifica apoi INTERVENTIA ARMATA IN FORTA! televiziunea manipuleaza.
- Studentii moldoveni care nu sunt lasati sa intre in tara inca protesteaza la vama si nu sunt lasati sa intre in tara sa se alature revolutiei tinerilor.
- TV Moldova 1: imagini dezastroase din fata parlamentului. Fortele de ordine au fost rasturnate cu salbaticie de catre protestatari. Din ciocnirile dintre protestatari si fortele de ordine au rezultat raniti.
- APEL catre toti cetatenii din Moldova sa vina in Chisinau sa lupte pentru libertate!
- Presa internationala reactioneaza: Violent Protests Erupt in Moldova (articol new york times)
- INTERFAX: zeci de mii de tineri moldoveni cer anularea alegerilor si acuza falsificarea acestora
- Ion Neagu: daca Voronin este asa inconstient incat sa intervina cu armata va iesi foarte rau
- deputatul Ion Neagu declara ca manipularea cu televizorul este o manevra clasica comunista si de fiecare data cand sunt incidente televiziunea nationala arata divertisment sau minimizeaza faptele intamplate
-opozitia face apel sa nu se intervina cu armata
-pe moldova 1 inca sunt emisiuni pentru copii
-steaguri romanesti si ale uniunii europene flutura pe parlament
-fiecare confruntare cu fortele de ordine a fost castigata de catre manifestanti (cameraman protv)
- multi oameni raniti (martor de la fata locului)
- parlamentul si presedentia sunt inca ocupate de protestatari
- SEDINTA EXTRAORDINARA A GUVERNULUI MOLDOVEI CU PARTICIPAREA LUI VORONIN (BASA PRESS)
- tinerii ce nu sunt lasati sa intre in tara si protesteaza la vama sunt agresati de vamesii Moldoveni, se striga NU PLECAM! liderul lor a fost ARESTAT!
- ARMATA SE PREGATESTE
- comunicat al MAI: minori si elevi si studenti au blocat circulatia in Chisinau, vom interveni conform legii, rugam parintii si profesorii sa ii cheme acasa.
- pe TV MOLDOVA 1 se arata emisiuni pentru copii
- tunuri cu apa trag in tinerii revolutionari
- pe TV MOLDOVA 1 arata documentare despre preoti
- Unii provideri de internet din Moldova au incetat furnizarea serviciilor de internet (se incearca ruperea toltala de lume si oprirea comunicatiilor tv telefon internet tot)
- pe televiziunile din Romania sunt inca imagini in direct din miezul evenimentelor.
- doi politisti morti (conform surse apropiate politiei din moldova)
- raniti grav in randul tinerilor revolutionari confirmat de mai multi doctori din Chisinau
- la 19.30 ora Chisinaului Voronin se va adresa natiunii prin postul national de televiziune.
- cladirea presedentiei si cladirea parlamentului au fost devastate (conform deputat Ion Neagu)
- parlamentul nu mai este legitim (conform deputat Ion Neagu)
- presedintele Voronin a fugit si s-a ascuns intr-un buncar (conform deputat Ion Neagu)
- in continuare pe TV MOLDOVA 1 se arata preoti si nu se spune nimic de evenimentele din PMAN (piata marii adunari nationale)
- tinerii incearca sa convinga militarii sa li se alature
- Manifestatiile au fost o reactie spontana (Vlad Filat PLD moldova)
- exista agitatori care cheama la violenta (Vlad Filat PLD moldova) - vezi video mai jos cu un agitator
- confirma ca site-urile au fost blocate si posturile de radio si tv ne controlate de comunisti (Vlad Filat PLD moldova)
- avem probe ca alegerile au fost fraudate (Vlad Filat PLD moldova)
- am incercat sa calmam protestatarii si sa ii indemnam la actiuni legale(Serafim Urechean Alianta Moldova Noastra)
- conform unor surse anonime citate de Actual Press se pregateste un atac armat din partea statului comunist impotriva revolutionarilor
- tinerii revolutionari striga "ARMATA E CU NOI!"
- in zona rurala din Moldova nu se cunosc evenimentele ce se intampla in Chisinau
- manifestari de sustinere in toata Romania
- insfarsit postul tv moldova 1 relateaza despre incidentele din Chisinau.

Cenzura

on 3:18 PM comments (1)

"Toate site-urile din Republica Moldova sint inaccesibile in acest moment, iar utilizatorii de din Chisinau nu mai au acces la internet. "Ne-a fost taiat complet internetul", a declarat pentru HotNews.ro Dumitru Ciorici, director executiv al Unimedia.md.
flowers moldova moldova flowers

Reamintim ca televiziunile si radiourile din Republica Moldova nu transmit imagini si informatii de la protestul violent din Chisinau. Singurele informatii de la proteste vin prin intermediul internetului: bloguri, comentarii pe forumuri si retele sociale precum Twitter sau Facebook.

In urma cu citeva ore, Dumitru Ciorici ne-a relatat faptul ca si semnalul telefoanelor mobile a fost bruiat in zona unde se desfasoara manifestatiile." sursa HOTNEWS

Agitator ce instiga tinerii la violenta!

on 3:16 PM comments (4)

Se vede clar ca e de alta varsta decat restul protestatarilor si in timp ce tinerii pastreaza distanta fata de cladire el incearca sa ii instige la violente si distrugeri.
flowers moldova moldova flowers
Nu va lasati manipulati! FARA VIOLENTA! Nu lasati comunistii sa murdareasca o revolutie pasnica. Nu lasati agitatorii sa va manipuleze. Nu suntem huligani, nu suntem vandali!



Video News filmari de azi 7.04

on 3:15 PM comments (2)





flowers moldova moldova flowers

Stiri internationale

on 3:14 PM comments (0)


flowers moldova moldova flowers

Ultima ora!

on 3:04 PM comments (0)

- Numarul Protestatarilor a ajuns la 30.000 de oameni
- politia nu mai riposteaza
- Se scandeaza "Nu plecam!"
- Voronin va face o declaratie in aceasta seara. (exista zvonuri ca va chema la o antirevolutie care sa apere comunismul)
- se confirma stirea conform caruia toate radiorile independente au fost blocate aproape pe tot teritoriul Moldovei doar NIT si Moldova 1 se mai receptioneaza, acestea nu relateaza nimic despre incidente.
- 4000 de soldati trimisi in centrul Chisinaului
flowers moldova moldova flowers

Filmari Noi

on 2:49 PM comments (0)

Interviu Dorin Chirtoaca



Imagini de azi


flowers moldova moldova flowers

Antena 3 Live

on 2:46 PM comments (0)

Se poate urmari in direct pe internet pe http://www.antena3.ro/live.php

editie speciala despre Revolutia Tinerilor de la Chisinau
flowers moldova moldova flowers

Romania este cu voi

on 2:37 PM comments (0)

Pe toate posturile Tv din Romania se relateaza continuu desfasurarea evenimentelor din Chisinau.
flowers moldova moldova flowers

Romania este cu voi. Jos Comunismul! Nu va lasati.



Revolutia tinerilor de la Chisinau

on 2:29 PM comments (2)

S-a strigat Jos Comunismul!














flowers moldova moldova flowers

Revolutie In Moldova

on 2:20 PM comments (6)

In urma anuntarii rezultatelor alegerilor din republica Moldova mii de tineri au iesit in strada in Chisinau.
STIRE DE ULTIMA ORA: tinerii revolutionari au ocupat presedentia si Voronin a declarat ca este dispus sa negocieze.

Politia a blocat toate caile de acces spre Chisinau, toate posturile de televiziune independente au fost oprite, la radio moldova canta muzica populara, site-urile moldovenesti de presa au fost blocate.

In chisinau s-a tras in protestatari cu gloante de cauciuc si gaze lacrimogene, un mort din randul studentilor si zeci de raniti.

STIRE DE ULTIMA ORA: Agentii SPP Moldova ce pazeau palatul prezidential s-au predat si au rugat protestatarii sa nu distruga presedentia

Studentii moldoveni din romania care au dorit sa se intoarca in Moldova sa participe la proteste au fost opriti la granita si nu li se permite intrarea in tara fara nici o motivare.

Exista informatii conform carora telefonia mobila este bruiata pe mari suprafete in moldova.
flowers moldova moldova flowers

Berlin Calling Subtitrare in Romana

on 7:58 PM comments (0)

Traducere in romaneste la filmul Berlin Calling se poate downloada de aici

Subtitrarea este pentru varianta de 899 MB care se gaseste aici

Enjoy!