VINE MAREA REVOLUTIE !!!!! + english translation

on 5:30 PM

VINE MAREA REVOLUTIE !!!!!
Vineri 10 aprilie 2009 ora 10:00 REVOLUTIE FRATILOR !!! O nouà datà in
istoria noastrà! Toatà Republica la Chisinàu în Piata Marii Adunàri Nationale (#PMAN) cu flori in maini!!!! Jos comunistii pentru un viitor mai bun! Fara Violenta! Transmite mesajul mai departe! Anuntà prietenii pàrintii si pe toti care ii cunosti!!! HAI FRATILOR!
A SOSIT CEASUL!

VENITI CU FLORI IN MAINI!!!!!!!!! Noi NU suntem huligani! Noi NU suntem vandali!!!

Protestam cu flori in maini! Degeaba infiltrati agitatori! Degeaba incercati sa ne manipulati! Florile sunt armele noastre! REVOLUTIA FLORILOR!

______________________________________________________________________
flowers moldova moldova flowers

ENGLISH TRANSLATION:

THE REAL REVOLUTION IS COMMING!

Friday 10th of April 2009 REVOLUTION BROTHERS!!! A new date marked in our history! The whole country in Chisinau in PMAN (Piata Marii Adunari Nationale sqare) with flowers in our hands! Down with the Communism Regime for a better future! Without violence! Send this message forward! Announce your friends, parents and everybody you know!!! Come on Brothers!
The Time Has Come!

COME WITH FLOWERS IN YOUR HANDS! YOU TRY TO INFILTRATE US IN VAIN! YOU TRY TO MANIPULATE US IN VAIN! FLOWERS ARE OUR WEAPONS! THE FLOWER REVOLUTION!


India liberated itself by NONVIOLENT protests! In the USA segregation was abolished in the same way! Moldova can do that too!

28 comments:

Comment by Anonymous on 7:50 PM

ACUM ORI NICIODATA !!!!!!!!!!!!

 
Comment by Anonymous on 8:06 PM

Multa bafta maine frati moldoveni !!!!
Romania este alaturi de voi.
Castigati-va libertatea !!!

 
Comment by Valecano on 8:09 PM

Urez din toata inima succes poporului moldovean. Sunt roman din Bucuresti. Am urmarit cu sufletul la gura evenimentele din ziua cea mai agitata si pana in prezent. Am scris si la mine pe blog un post ( cu care sper sa fiti de acord - http://satirikon.wordpress.com/2009/04/07/fiat-lux-sa-fie-lumina/ )
Nu cred in unionism, dar cred in democratie in Republica Moldova, cred intr-un trai mai bun pentru voi si intr-o mai stransa relatie cu Romania.
Noi suntem mult mai bine acum, nu avem lipsuri, si suntem europeni..asta va doresc si voua fratilor.
Daca maine vor fi mai putin de 10000 de protestatari inseamna ca totul a fost in van pentru ca mi-e greu sa cred ca s-ar mai schimba ceva.
De aceea cu cat sunteti mai multi, cu atat ii intimidati mai mult pe politisti.
Nu va fie teama de armata, aceasta va fi cu voi, va asigur. Trebuie sa luati televiziunea pentru ca tara nu stie nimic din ceea ce se intampla la Chisinau...

 
Comment by ORGANIZATOR ZBB on 8:09 PM

Urez din toata inima succes poporului moldovean. Sunt roman din Bucuresti. Am urmarit cu sufletul la gura evenimentele din ziua cea mai agitata si pana in prezent. Am scris si la mine pe blog un post ( cu care sper sa fiti de acord - http://satirikon.wordpress.com/2009/04/07/fiat-lux-sa-fie-lumina/ )
Nu cred in unionism, dar cred in democratie in Republica Moldova, cred intr-un trai mai bun pentru voi si intr-o mai stransa relatie cu Romania.
Noi suntem mult mai bine acum, nu avem lipsuri, si suntem europeni..asta va doresc si voua fratilor.

 
Comment by lascivuhedonist on 8:49 PM

Suntem alaturi de voi fratilor, Romania va sustine!

 
Comment by Anonymous on 8:55 PM

Dont be so naive. Communists WILL use power and violence to dissolve even peaceful protests if they feel threatened. Therefor there is no chance to achieve your goals in nonviolent way.

Sadly such is Moldova case. Your regime is too cinic, unethical and immoral. You are fighting with bandits! They have psychology of criminals! (I know, i had a business with them) They do not care about public opinion (4 years till next ellections!), they control it successfuly (media control outside chisinau etc). They are lying, lying, lying and will beat you one by one (NB! Using violence - beating up, prisoning, 'questioning' in prosecution etc).
The only thing they are afraid of IS violent and prolonged fight. Sadly.

But even if you look to a bit more democratic countries - Greece, Bulgaria, Latvia, Lithuania, even France - VIOLENT PROTESTS WORK! Remember 1968!

The biggest mistake was do not take Television on april 7. You have to get support from regions and from older generations. They are un/misinformed. Find the way to reach them! They do not use twitter.

Currently Police and SIS are fighting with you. There could be a possibility (not a promise, just guess!) that army would stay out of this conflic. That gives you a chance. But please be careful to assess your local conditions regarding this.

The sad point is - EU gives a shit about you :(

I keep my fingers crossed. Moldovans I know are so cool!

And remember - your are not fighting with government, you are fighting with brutal criminals :(

 
Comment by Anonymous on 9:29 PM

Romania este alaturi de voi! Castigati-va libertatea!
Succes frati de peste Prut!

 
Comment by Unknown on 9:52 PM

romani moldoveni! luptati!

 
Comment by Anonymous on 9:58 PM

Succes! va trebuie insa rabdare! singura arma a comunistilor este demoralizarea... ei vor sa nu aveti speranta, sa nu visati, sa nu ganditi... singurul mod in care puteti invinge comunismul este aparandu-va principiile sistematic! nu va fie teama! nu au cum sa va aresteze pe toti, nu au cum sa va impuste!!! dar trebuie sa fiti uniti si sa aveti rabdare!

 
Comment by Horatiu on 10:06 PM

Iesiti maine la ora 10 in PMAN, cu flori in maini, fara a va lasa provocati si fara a va deda la actiuni violente! Trebuie sa demonstrati comunistilor dar mai ales lumii intregi ca nu va lasati calcati in picioare, ca nu vreti sa va sacrificati viitorul! Meritati tot ce este mai bun pe lumea asta, nicidecum "privilegiul" de a fi cobaii experimentului neocomunisto-kgb-ist. Romanii sunt alaturi de voi! Vom iesi si noi in strada in semn de solidaritate cu cauza voastra. Va asteptam in UE, communist-free!

 
Comment by Anonymous on 10:38 PM

Noi, tinerii din Bucuresti, suntem alaturi de voi! In fiecare seara, in Piata Universitatii strigam pentru LIBERTATE si INLATURAREA COMUNISTILOR din Basarabia. CURAJ FRATILOR! CURAJ!

 
Comment by Andra (Bucuresti) on 10:40 PM

Si noi, cei din Romania, ne gandim la voi si va tinem pumnii! Fiti tari si liberi in simtire si gandire!Sa ne vedem cu bine in Romania :).. si mult curaj!

 
Comment by Anonymous on 10:45 PM

Demult trebuia sa se ajunga la acest eveniment,doar tinerii cei nepatati de pacatele politice pot face ceva supraomenesc. Acest fapt istoric este de neevitat, Basarabia trebuie sa revina la PATRIA MAMA!!! ACUM ORI NICIODATA....din 1940 suntem in doliu national...trebuie sa rezolve nedreptatea facuta de STALIN- pofetul unor conducatori de astazi, din nefericire.....asa ca: ROMANI SA SECAM PRUTUL PENTRU TOTDEAUNA!!! ASA SA NE AJUTE DUMNEZEU. Luptatorul pentru Dreptate.

 
Comment by Anonymous on 10:48 PM

Din Cluj suntem alaturi de voi, nu va lasati intimidati. Protestele pasnice nu le vor da scuze sa va aresteze. Fiti atenti la infiltranti, incercati sa filmati protestul pasnic.

Pot ei incerca sa controleze televiziunea publica, dar noi avem internetul, si vom raspandi mesajul anticomunist.

 
Comment by Anonymous on 11:43 PM

Cei care au fost in Piata Universitatii si au castigat cu greu, tot de la comnisti, libertatea furata, cei care nu uita ca in testamentul politic al lui Corneliu Coposu readucerea Basarabiei la trupul Romaniei era nu doar o vorba in vant ci si un indemn, cei are nu uita 1989 sunt alaturi de voi. Epurati societatea voastra de comunistii care va conduc impreuna cu raketii, croiti-va drum spre Uniunea Europeana si reveniti alaturi de fratii vostri romani.
Daca nu veti reusi acum s-ar putea ca generatia voastra sa rateze unul din momentele esentiale ale istoriei romanilor despartiti vremelnic. Maine, fratilor, luati televiziunea si spuneti visurile voastre lumii intregi.
CU DRAG DE LA BUCURESTI

 
Comment by Flo on 12:05 AM

Succes maine fratilor! De la Brasov.

 
Comment by Anonymous on 2:05 AM

Bucurestiul va iubeste! Sunteti tineri,frumosi, si dati o lectie de barbatie si curaj, cum rar se intampla in istorie. Peste tot in lume, comunismul a fost aruncat la groapa de gunoi a istoriei. Nu aveti de ce va teme. Mai rau decat moartea, nu mai poate fi decat o viata dusa in genunchi si umilinta. Dictatura comunista trebuie sa dispara pentru totdeauna. Si nu uitati, nu exista comunism, exista doar comunisti. Nu-i mai lasati sa va conduca destinele. Puneti-i sa munceasca pana le iese pe nas si platiti-i asa cum va platesc ei pe voi. In timp, copiii vostri va vor privi cu respect si recunostinta pentru sansa pe care le-o oferiti sa se nasca intr-o tara libera.
Suntem cu sufletul alaturi de voi si va iubim curajul.
Andrei Florian

 
Comment by Anonymous on 8:22 AM

Multa bafta! Dati o lectie Europei cum se castiga libertatea, apoi totul va veni de la sine!
Celor care sunt experti in IT incepeti lupte de gherila si faceti spam si alte atacuri asupra siteurilor oficiale de stat. Deschideti cat mai multe siteuri de postat adevarul. Nu uitati sa luati televiziunea de stat. Fara ea oamenii de la tara nu vor stii! Sunt din Romania si va iubesc!

 
Comment by Anonymous on 8:52 AM

Dati-va viata pentru libertatea natiunii voastre !!!

 
Comment by Anonymous on 9:00 AM

Aveti grija de voi in primul rand. Sper sa invingeti. Puterea este de fapt in mana voastra, numai ca din pacate, nici noi nu stim.
Exista o vorba: daca universul ar sti cat de plapanzi suntem, ne-ar distruge cu o miscare de "deget".
Jos Comunismul!!!!!!!!!!

 
Comment by FREE MOLDOVA on 9:32 AM

DACA NU CUCERITI TELEVIZIUNEA PUBLICA SA VA FACETI CUNOSCUTI LUMII NU VETI REUSI! JOS CENZURA! JOS COMUNISMUL! FREE MOLDOVA!!!

 
Comment by Anonymous on 11:16 AM

La forta trebuie raspuns cu inteligenta.
Daca doriti sa manifestati pasnic, trebuie sa faceti o dovada a intentiilor voastre pacifiste. Astfel idealurile voastre nu vor putea fi deturnate de nimeni. De exemplu, se poate ca toti manifestantii sa isi auto-limiteze aria de miscare a mainilor (prin legaturi). Orice sugestie este bine venita. Nici un crestin nu ar putea sa loveasca pe cineva care nu se poate apara; de asemenea, cum ar putea fi devastata o institutie de niste manifestanti care nu au libertate de miscare ?
Asa orice persoane care ar avea alte intentii, automat trebuie sa se excluda din miscarea voastra.
Fara violenta, tot inainte fratilor !
Nu uitati; dupa vechea lor tactica, rusii cauta acum motiv sa va sara in ajutor. Au acum mai multe motive: alternativa de iesire la Marea Neagra, scutul american, etc.

 
Comment by Anonymous on 11:27 AM

Suntem alaturi de fratii din Moldova, Romania este alaturi de voi.

[url=http://g.imagehost.org/view/0943/imgg3035][img]http://g.imagehost.org/t/0943/imgg3035.jpg[/img][/url]

 
Comment by Anonymous on 11:30 AM

Bucurestiul este alaturi de voi! Faceti un lucru extraordinar! Va iubim!

 
Comment by Unknown on 11:31 AM

De la Moldova spre Vest, toata lumea e alaturi de voi. Nu va lasati, castigati ce e al vostru de drept. Fiti mandrii de ceea ce sunteti, noi va sustinem. Succes!

 
Comment by Anonymous on 12:18 PM

Nu am vizitat niciodata Basarabia desi pe jumatate sunt basarabean! Mi-a fost scarba de comunistii rusi care inca stapanesc aceasta bucata rupta cu sila din patria muma - Romania ! Vreau sa calc pe pamantul pe care s-au nascut bunicii mei - refugiati din calea ciumei rosii - numai atunci cand o voi putea face fara sa prezint vreun act la vreo granita! Ma rog pentru voi, frati ROMANI ! Dumnezeu sa v-ajute!

 
Comment by Pustiu on 2:29 PM

SUCCES fratilor sa biruiti comunismul

 
Comment by Anonymous on 9:20 PM

A venit un drac!Sunt roman si va iubesc dar ati pierdut din data de 7 aprilie, daca intr-adevar vroiati libertate, democratie si o buna comuniune cu Romania, nu trebuia sa plecati de acolo pana cand nu eliberati tara!!!


In cuvinte patriotice, toti ne luptam.In fapte, doar voi erati capabili sa faceti ceva.
Imi pare rau pt voi